Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Autorisert flygel- og pianostemmer/Tekniker Åge Hansen

AUTORISERT FLYGEL/ PIANOSTEMMER I OSLO OG AKERSHUS

Få mest ut av ditt instrument

PRISER

KONTAKT MEG

bilde


OVER 25 ÅRS ERFARING MED Å STEMME PIANO

Åge Hansen er en autorisert pianostemmer og tekniker i Oslo. Jeg har lang erfaring med å stemme piano og flygel for å oppnå optimale toner og klang. Jeg tar oppdrag i alt fra private hjem til kirker og institusjoner i hele Oslo og Akershus.

KONTAKT OSS


bilde

HAR DU ET PIANO ELLER FLYGEL
SOM TRENGER STEMMING?

Dersom du har kjøpt et flunkende nytt eller har et gammelt piano, er det ingen tvil om at det må stemmes. Dette for at pianoet skal gi den optimale lyden i miljøet det plasseres i. Et akustisk strengeinstrument er ofte en kostbar investering, og det anbefales derfor at man prioriterer å få det stemt av en profesjonell. Dette vil gi deg mest mulig ut av ditt instrument. Det er like viktig å stemme et piano om det er nytt eller gammelt.

SE PRISER


OPPNÅ OPTIMAL LYD
OG MUSIKALSK GLEDE

Et piano fungerer ofte like mye som et praktfullt møbel som et flott instrument. Nøyaktig samme piano kan stå i en stue, i en hotellresepsjon, i en skoleaula eller i et konsertlokale, men vil likevel kreve ulik stemming avhengig av sin plassering. Dette krever både spesiell utdanning, innsikt og gehør. Jeg hjelper deg gjerne å gi ditt instrument best mulig lyd og klang.

SE PRISER

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn